кърти баня

кърти баняКъртенето на баня е твърде често срещано при домашните ремонти. Почти винаги се свалят старите плочки за да се заменят с нови, къртят се мивки и вани, мести се тръбопровода и др. Когато неквалифициран човек кърти баня може да се стигне до сериозни инциденти. Ето някой от особеностите:

  • Банята често пъти е тясно помещение и не позволява свободно движение. По този начин се затруднява работата с тежки интрументи за къртене.
  • Проветрението/вентилация в една баня не могат да се сравнят с това в другите помещения. Още в началото на къртенето въздухът се насища с прах. Това затруднява дишането на къртещият и значително намалява видимостта.
  • При къртене на баня, както при всяко друго помещение, от изключителна важност за безопасността е да се внимава с ел. инсталацията. Задължително е ел. захранването на банята да се спре преди къртене за да се избегне възможността да се попадне на кабел и да се стигне до инциденти. За целта къртачните инструменти трябва да се захранят от друго помещение.
  • Ако подготвяте баня за ремонт (а не обзавеждате чисто нова баня), почти е сигурно че има някой мебели и санитария, които трябва да запазите. В тесни помещения и хвърчащи отломки, това често пъти сериозно затруднение.

Като вземете предвид горните фактори, за да се кърти баня е нужна подготовка, защитно оборудване и опит в къртенето.

Намерени статии с търсената ключова дума:

Ако търсената статия не се намира в горния списък, моля опитайте някоя от следните възможности:

web dev by krazymir.com